
Pijak
Masa z dodatkiem rumu z biszkoptem makowo-kokosowym.

Pawełek
Z aksamitną masą przełożoną gorzką czekoladą i galaretką z owocami.

Tiramisu
Biszkopty nasączone kawą, z puszysztą masą śmietankową.

Metrowiec
Z puszystą masą i dwukolorowym biszkoptem.

Finezja
Delikatna masa z powidłami, karmelem, śmietaną i migdałami.

Aga
Ucierane ciasto z gruszką, marchewką, prażonymi orzechami, polane czekoladą.

3 Bit
Aksamitna masa budyniowo-śmietankowa, na czekoladowym podeście.

Fantazja
Z delikatną masą, porzeczką i wiśniami, na marmurkowym biszkopcie.

Pychotka
Z masą na kruchym cieście z powidłami i bezą.

Pasek czekoladowy
Masa czekoladowa na czekoladowych biszkoptach.

Murzynek
Wilgotne czekoladowe ciasto, przełożone czekoladą.

Szarlotka
Na kruchym cieście z prażonymi jabłkami.

Czekolada-Banan
Lekka na śmietanie, posypana wiórkami czekolady.

Czekoladowa Rozkosz
Trzy rodzaje czekolady, prażone maliny.

Kokosek
Wilgotny kokos na lekko czekoladowym spodzie.

Marysieńka
Masa śmietankowo-czekoladowa z dodatkami na wiśniach.

Ryś
Z masą straciatella i musem gruszkowym.

Orzeszek
Na orzechowych biszkoptach z orzechową masą.

Snikers
Masa budyniowa z orzechami w miodzie.

Krówka
Na miodowym cieście, aksamitnie śmietankową masą budyniową.

Delicja
Z delikatną masą i orzechami.

Cappuccino-Kokos
Z masą cappuccino przełożoną kokosem na ciemnym biszkopcie.

Malinowy Raj
Na kruchym cieście ze śmietaną, malinami i bezą.

Malinowa Księżniczka
Na ciemnym biszkopcie z masą z serkiem i malinami.

Słony Karmel
Na cienkim brownie z karmelizowanymi orzechami.

Czekoladowy Pasek
Z masą czekoladowo-orzechową.

Mascarpone
Na czekoladowym biszkopcie z masą mascarpone, owocami i galaretką.

Zielona Herbata
Na biszkopcie herbacianym, z malinami i śmietaną.

Bakaliowiec
Zwijane w drożdżowe ciasto figi, morele, róża, daktyle i orzechy.

Babka drożdżowa
Drożdżowa bez lukru.

Warkocz orzechowy
Drożdżowe, zawijane.

Warkocz Makowy
Drożdżowe, zawijane.

Warkocz Jabłkowy
Drożdżowe, zawijane.

Babka piaskowa

Makówka
Drożdżowa, puszysta, oblana lukrem.

Babka z metra
Delikatna na maśle z kakao.

Babka Drożdżowa
Klasyczne ciasto drożdżowe.

Makowiec
Masa makowa z bakaliami, zwijana w drożdżowe ciasto.

Cwibak
Ucierane z bakaliami.

Kapuśniaki
Na francuskim cieście z kapustą i dodatkami.

Tarta
Warfzywna na kruchym cieście.

Babka Makowa
Wilgotna z makiem.

Ambasador
Z masą budyniową na maśle z bakaliami czekoladą i owocami.

Grysikowiec
Na miodowym cieście z masą grysikową i powidłami.

Orzechowiec
Na miodowym cieście z masą i orzechami zapiekanymi w miodzie.