Ciasta

Pijak

Masa z dodatkiem rumu z biszkoptem makowo-kokosowym.

Pawełek

Z aksamitną masą przełożoną gorzką czekoladą i galaretką z owocami.

Tiramisu

Biszkopty nasączone kawą, z puszysztą masą śmietankową.

Metrowiec

Z puszystą masą i dwukolorowym biszkoptem.

Finezja

Delikatna masa z powidłami, karmelem, śmietaną i migdałami.

Aga

Ucierane ciasto z gruszką, marchewką, prażonymi orzechami, polane czekoladą.

3 Bit

Aksamitna masa budyniowo-śmietankowa, na czekoladowym podeście.

Fantazja

Z delikatną masą, porzeczką i wiśniami, na marmurkowym biszkopcie.

Pychotka

Z masą na kruchym cieście z powidłami i bezą.

Pasek czekoladowy

Masa czekoladowa na czekoladowych biszkoptach.

Murzynek

Wilgotne czekoladowe ciasto, przełożone czekoladą.

Szarlotka

Na kruchym cieście z prażonymi jabłkami.

Czekolada-Banan

Lekka na śmietanie, posypana wiórkami czekolady.

Czekoladowa Rozkosz

Trzy rodzaje czekolady, prażone maliny.

Kokosek

Wilgotny kokos na lekko czekoladowym spodzie.

Marysieńka

Masa śmietankowo-czekoladowa z dodatkami na wiśniach.

Ryś

Z masą straciatella i musem gruszkowym.

Orzeszek

Na orzechowych biszkoptach z orzechową masą.

Snikers

Masa budyniowa z orzechami w miodzie.

Krówka

Na miodowym cieście, aksamitnie śmietankową masą budyniową.

Delicja

Z delikatną masą i orzechami.

Cappuccino-Kokos

Z masą cappuccino przełożoną kokosem na ciemnym biszkopcie.

Malinowy Raj

Na kruchym cieście ze śmietaną, malinami i bezą.

Malinowa Księżniczka

Na ciemnym biszkopcie z masą z serkiem i malinami.

Słony Karmel

Na cienkim brownie z karmelizowanymi orzechami.

Czekoladowy Pasek

Z masą czekoladowo-orzechową.

Mascarpone

Na czekoladowym biszkopcie z masą mascarpone, owocami i galaretką.

Zielona Herbata

Na biszkopcie herbacianym, z malinami i śmietaną.

Bakaliowiec

Zwijane w drożdżowe ciasto figi, morele, róża, daktyle i orzechy.

Babka drożdżowa

Drożdżowa bez lukru.

Warkocz orzechowy

Drożdżowe, zawijane.

Warkocz Makowy

Drożdżowe, zawijane.

Warkocz Jabłkowy

Drożdżowe, zawijane.

Babka piaskowa

Makówka

Drożdżowa, puszysta, oblana lukrem.

Babka z metra

Delikatna na maśle z kakao.

Babka Drożdżowa

Klasyczne ciasto drożdżowe.

Makowiec

Masa makowa z bakaliami, zwijana w drożdżowe ciasto.

Cwibak

Ucierane z bakaliami.

Kapuśniaki

Na francuskim cieście z kapustą i dodatkami.

Tarta

Warfzywna na kruchym cieście.

Babka Makowa

Wilgotna z makiem.

Ambasador

Z masą budyniową na maśle z bakaliami czekoladą i owocami.

Grysikowiec

Na miodowym cieście z masą grysikową i powidłami.

Orzechowiec

Na miodowym cieście z masą i orzechami zapiekanymi w miodzie.