KREMÓWKA CZERNICHOWSKA
Ciasto francuskie
z kremem
budyniowo-waniliowym
KREMÓWKA WIEDEŃSKA
Ciasto francuskie z kremem
budyniowo-waniliowym
i śmietaną
NAPOLEON
Ciasto francuskie
przełożone kremem
bezowo-poziomkowym
TORCIK CZEKOLADOWY
Ciemne biszkopty z masa
czekoladową,
polane czekoladą
TORCIK CZEKOLADOWO-ORZECHOWY
Ciemny i jasny biszkopt
przełożony masą czekoladową
i orzechową, polane czekoladą
WZ
Ciemny biszkopt
przełożony śmietaną
i dżemem z czekoladą
FOLIJKA ZIELONA HERBATA
Biszkopt o smaku zielonej
herbaty z musem śmietanowym
o smaku zielone jabłuszko,
udekorowany owocami
FOLIJKA BANAN
Ciemny biszkopt z musem
bananowym na śmietanie,
udekorowany owocami
FOLIJKA TIRAMISU
Jasny biszkopt nasączony
kawą z musem
śmietankowym tiramisu,
udekorowany biszkopcikami
FOLIJKA CZARNA PORZECZKA
Biszkopt jasny z musem
śmietankowym o smaku
czarnej porzeczki,
udekorowane owocami
POLIJKA MASKARPONE Z CHRUPKĄ
Jasny biszkopt, crocant
pralinowy, przełożony
mascarpone z czekoladą
deserową,udekorowany
owocami
FOLIJKA BRZOSKWINIA-MARAKUJA
Jasny biszkopt z musem
śmietankowym o smaku
brzoskwinia-marakuja,
udekorowany owocami
MARKARPONE NA BISZKOPCIE
Jasny biszkopt
z kremem mascarpone i
truskawkami
BROWNIE
Ciasto brownie przełożone
porzeczką i makarpone
z owocami
BATON BROWNIE
Ciasto brownie,
z masą kokosową
oblany czekoladą
PTYŚ
Ciasto parzone z bitą
śmietaną, udekorowane
czekoladą
PTYŚ OWOC
Ciasto parzone
z bitą śmietaną
i owocami
EKLER
Ciasto paczone
z kremem budyniowym,
oblane czekoladą
HISZPAN
Beza z bitą śmietaną
i wiśniami,
polana czekoladą
HISZPAN OWOC
Beza z bitą śmietaną
i owocami,
polana czekoladą
DAQUAS
Beza z kremem maskarpone
przełożona owocowym
musem i owocami
DESER KUBECZEK PANNA COTA
Deser waniliowo-śmietankowy
z galaretką wiśniową
i owocami
DESER KUBECZEK MALINKA Z BEZĄ
Mus malinowy
z mascarpone i bezą
DESER KUBECZEK TIRAMISU
Biszkopty nasączone kawą
przełożone musem tiramisu
na mascarpone
MUFFIN
Wilgotna babeczka z ciasta
jogurtowego o smaku
waniliowym z porzeczką
lub czekoladowym
z wiśniami
ZIEMNIACZEK
Masa bajaderkowa
obsypana kokosem
lub orzechami
SZARLOTKA FRANCUSKA
Ciasto francuskie
z prażonymi jabłkami
i śmietaną
SERCE
Kruche ciasto
z masą budyniową
i owocami
BABECZKA ŚREDNIA
Kruche ciasto
z kremem budyniowym
i owocami
BABECZKA DUŻA
Kruche ciasto muśnięte
czekoladą
z masą budyniową
i owocami
GNIAZDO
Ciasto francuskie
z wiśnią, bitą śmietaną
i owocami
BABECZKA MASCARPONE
Kruche ciasto
z kremem mascarpone
i owocami
LÓD CIEPŁY
Wafelek z masą
bezowo-poziomkową,
polany czekoladą
RÓŻKI Z RÓŻĄ
Krucho-drożdżowe
ciasto z różą
ROGALIKI CZERNICHOWSKIE
Drożdżowe ciasto z różą,
polane lukrem
ROGAL MARCIŃSKI
Drożdżowe ciasto
z białym makiem,
orzechami i migdałami
KRAJANKA
Wafle przełożone masą
czekoladowo-rumową
PISCHINGER KRÓLEWSKI
Wafle przełożone
gęstą masą
orzechowo-czekoladową
FLORENTYNKI
Lepione miodem ziarna
sezamu, siemia lnianego
słonecznika, kokosu
i orzecha arachidowego
GWIAZDKI/PIEGUSKI
Ciasto pienione
z marmoladą
lub kawałkami czekolady
PĄCZEK
Ciasto drożdżowe
na masełku z różą
ANATOLKI
Ciasto pienione
przełożone marmoladą
MAKARONIKI
Ciasto orzechowe
z różą
MAKARONIKI-KLAWISZE
Ciasto kruche
z orzechami
BABECZKI MINI Z BUDYNIEM
Ciasto biszkoptowe
z budyniem
MARCEPANKI CZEKOLADOWE
Ciasto marcepanowe
z czekoladą
i masą czekoladową
BATON MUSLI
Mieszanka płatków
owsianych, orzechów,
wiórków kokosowych,
żurawiny, słonecznika,
dyni, połączona mlekiem
skondensowanym
PAWIE OCZKA
Kruche ciasto
z marcepanem i musem
owocowym