
KREMÓWKA CZERNICHOWSKA
Ciasto francuskie
z kremem
budyniowo-waniliowym

KREMÓWKA WIEDEŃSKA
Ciasto francuskie z kremem
budyniowo-waniliowym
i śmietaną

NAPOLEON
Ciasto francuskie
przełożone kremem
bezowo-poziomkowym

TORCIK CZEKOLADOWY
Ciemne biszkopty z masa
czekoladową,
polane czekoladą

TORCIK CZEKOLADOWO-ORZECHOWY
Ciemny i jasny biszkopt
przełożony masą czekoladową
i orzechową, polane czekoladą

WZ
Ciemny biszkopt
przełożony śmietaną
i dżemem z czekoladą

FOLIJKA ZIELONA HERBATA
Biszkopt o smaku zielonej
herbaty z musem śmietanowym
o smaku zielone jabłuszko,
udekorowany owocami

FOLIJKA BANAN
Ciemny biszkopt z musem
bananowym na śmietanie,
udekorowany owocami

FOLIJKA TIRAMISU
Jasny biszkopt nasączony
kawą z musem
śmietankowym tiramisu,
udekorowany biszkopcikami

FOLIJKA CZARNA PORZECZKA
Biszkopt jasny z musem
śmietankowym o smaku
czarnej porzeczki,
udekorowane owocami

POLIJKA MASKARPONE Z CHRUPKĄ
Jasny biszkopt, crocant
pralinowy, przełożony
mascarpone z czekoladą
deserową,udekorowany
owocami

FOLIJKA BRZOSKWINIA-MARAKUJA
Jasny biszkopt z musem
śmietankowym o smaku
brzoskwinia-marakuja,
udekorowany owocami

MARKARPONE NA BISZKOPCIE
Jasny biszkopt
z kremem mascarpone i
truskawkami

BROWNIE
Ciasto brownie przełożone
porzeczką i makarpone
z owocami

BATON BROWNIE
Ciasto brownie,
z masą kokosową
oblany czekoladą

PTYŚ
Ciasto parzone z bitą
śmietaną, udekorowane
czekoladą

PTYŚ OWOC
Ciasto parzone
z bitą śmietaną
i owocami

EKLER
Ciasto paczone
z kremem budyniowym,
oblane czekoladą

HISZPAN
Beza z bitą śmietaną
i wiśniami,
polana czekoladą

HISZPAN OWOC
Beza z bitą śmietaną
i owocami,
polana czekoladą

DAQUAS
Beza z kremem maskarpone
przełożona owocowym
musem i owocami

DESER KUBECZEK PANNA COTA
Deser waniliowo-śmietankowy
z galaretką wiśniową
i owocami

DESER KUBECZEK MALINKA Z BEZĄ
Mus malinowy
z mascarpone i bezą

DESER KUBECZEK TIRAMISU
Biszkopty nasączone kawą
przełożone musem tiramisu
na mascarpone

MUFFIN
Wilgotna babeczka z ciasta
jogurtowego o smaku
waniliowym z porzeczką
lub czekoladowym
z wiśniami

ZIEMNIACZEK
Masa bajaderkowa
obsypana kokosem
lub orzechami

SZARLOTKA FRANCUSKA
Ciasto francuskie
z prażonymi jabłkami
i śmietaną

SERCE
Kruche ciasto
z masą budyniową
i owocami

BABECZKA ŚREDNIA
Kruche ciasto
z kremem budyniowym
i owocami

BABECZKA DUŻA
Kruche ciasto muśnięte
czekoladą
z masą budyniową
i owocami

GNIAZDO
Ciasto francuskie
z wiśnią, bitą śmietaną
i owocami

BABECZKA MASCARPONE
Kruche ciasto
z kremem mascarpone
i owocami

LÓD CIEPŁY
Wafelek z masą
bezowo-poziomkową,
polany czekoladą

RÓŻKI Z RÓŻĄ
Krucho-drożdżowe
ciasto z różą

ROGALIKI CZERNICHOWSKIE
Drożdżowe ciasto z różą,
polane lukrem

ROGAL MARCIŃSKI
Drożdżowe ciasto
z białym makiem,
orzechami i migdałami

KRAJANKA
Wafle przełożone masą
czekoladowo-rumową

PISCHINGER KRÓLEWSKI
Wafle przełożone
gęstą masą
orzechowo-czekoladową

FLORENTYNKI
Lepione miodem ziarna
sezamu, siemia lnianego
słonecznika, kokosu
i orzecha arachidowego

GWIAZDKI/PIEGUSKI
Ciasto pienione
z marmoladą
lub kawałkami czekolady

PĄCZEK
Ciasto drożdżowe
na masełku z różą

ANATOLKI
Ciasto pienione
przełożone marmoladą

MAKARONIKI
Ciasto orzechowe
z różą

MAKARONIKI-KLAWISZE
Ciasto kruche
z orzechami

BABECZKI MINI Z BUDYNIEM
Ciasto biszkoptowe
z budyniem

MARCEPANKI CZEKOLADOWE
Ciasto marcepanowe
z czekoladą
i masą czekoladową

BATON MUSLI
Mieszanka płatków
owsianych, orzechów,
wiórków kokosowych,
żurawiny, słonecznika,
dyni, połączona mlekiem
skondensowanym

PAWIE OCZKA
Kruche ciasto
z marcepanem i musem
owocowym