Ciastka

Nasze słodkie produkty

KREMÓWKA CZERNICHOWSKA

Ciasto francuskie
z kremem
budyniowo-waniliowym

KREMÓWKA WIEDEŃSKA

Ciasto francuskie z kremem
budyniowo-waniliowym
i śmietaną

NAPOLEON

Ciasto francuskie
przełożone kremem
bezowo-poziomkowym

TORCIK CZEKOLADOWY

Ciemne biszkopty z masa
czekoladową,
polane czekoladą

TORCIK CZEKOLADOWO-ORZECHOWY

Ciemny i jasny biszkopt
przełożony masą czekoladową
i orzechową, polane czekoladą

WZ

Ciemny biszkopt
przełożony śmietaną
i dżemem z czekoladą

FOLIJKA ZIELONA HERBATA

Biszkopt o smaku zielonej
herbaty z musem śmietanowym
o smaku zielone jabłuszko,
udekorowany owocami

FOLIJKA BANAN

Ciemny biszkopt z musem
bananowym na śmietanie,
udekorowany owocami

FOLIJKA TIRAMISU

Jasny biszkopt nasączony
kawą z musem
śmietankowym tiramisu,
udekorowany biszkopcikami

FOLIJKA CZARNA PORZECZKA

Biszkopt jasny z musem
śmietankowym o smaku
czarnej porzeczki,
udekorowane owocami

POLIJKA MASKARPONE Z CHRUPKĄ

Jasny biszkopt, crocant
pralinowy, przełożony
mascarpone z czekoladą
deserową,udekorowany
owocami

FOLIJKA BRZOSKWINIA-MARAKUJA

Jasny biszkopt z musem
śmietankowym o smaku
brzoskwinia-marakuja,
udekorowany owocami

MARKARPONE NA BISZKOPCIE

Jasny biszkopt
z kremem mascarpone i
truskawkami

BROWNIE

Ciasto brownie przełożone
porzeczką i makarpone
z owocami

BATON BROWNIE

Ciasto brownie,
z masą kokosową
oblany czekoladą

PTYŚ

Ciasto parzone z bitą
śmietaną, udekorowane
czekoladą

PTYŚ OWOC

Ciasto parzone
z bitą śmietaną
i owocami

EKLER

Ciasto paczone
z kremem budyniowym,
oblane czekoladą

HISZPAN

Beza z bitą śmietaną
i wiśniami,
polana czekoladą

HISZPAN OWOC

Beza z bitą śmietaną
i owocami,
polana czekoladą

DAQUAS

Beza z kremem maskarpone
przełożona owocowym
musem i owocami

DESER KUBECZEK PANNA COTA

Deser waniliowo-śmietankowy
z galaretką wiśniową
i owocami

DESER KUBECZEK MALINKA Z BEZĄ

Mus malinowy
z mascarpone i bezą

DESER KUBECZEK TIRAMISU

Biszkopty nasączone kawą
przełożone musem tiramisu
na mascarpone

MUFFIN

Wilgotna babeczka z ciasta
jogurtowego o smaku
waniliowym z porzeczką
lub czekoladowym
z wiśniami

ZIEMNIACZEK

Masa bajaderkowa
obsypana kokosem
lub orzechami

SZARLOTKA FRANCUSKA

Ciasto francuskie
z prażonymi jabłkami
i śmietaną

SERCE

Kruche ciasto
z masą budyniową
i owocami

BABECZKA ŚREDNIA

Kruche ciasto
z kremem budyniowym
i owocami

BABECZKA DUŻA

Kruche ciasto muśnięte
czekoladą
z masą budyniową
i owocami

GNIAZDO

Ciasto francuskie
z wiśnią, bitą śmietaną
i owocami

BABECZKA MASCARPONE

Kruche ciasto
z kremem mascarpone
i owocami

LÓD CIEPŁY

Wafelek z masą
bezowo-poziomkową,
polany czekoladą

RÓŻKI Z RÓŻĄ

Krucho-drożdżowe
ciasto z różą

ROGALIKI CZERNICHOWSKIE

Drożdżowe ciasto z różą,
polane lukrem

ROGAL MARCIŃSKI

Drożdżowe ciasto
z białym makiem,
orzechami i migdałami

KRAJANKA

Wafle przełożone masą
czekoladowo-rumową

PISCHINGER KRÓLEWSKI

Wafle przełożone
gęstą masą
orzechowo-czekoladową

FLORENTYNKI

Lepione miodem ziarna
sezamu, siemia lnianego
słonecznika, kokosu
i orzecha arachidowego

GWIAZDKI/PIEGUSKI

Ciasto pienione
z marmoladą
lub kawałkami czekolady

PĄCZEK

Ciasto drożdżowe
na masełku z różą

ANATOLKI

Ciasto pienione
przełożone marmoladą

MAKARONIKI

Ciasto orzechowe
z różą

MAKARONIKI-KLAWISZE

Ciasto kruche
z orzechami

BABECZKI MINI Z BUDYNIEM

Ciasto biszkoptowe
z budyniem

MARCEPANKI CZEKOLADOWE

Ciasto marcepanowe
z czekoladą
i masą czekoladową

BATON MUSLI

Mieszanka płatków
owsianych, orzechów,
wiórków kokosowych,
żurawiny, słonecznika,
dyni, połączona mlekiem
skondensowanym

PAWIE OCZKA

Kruche ciasto
z marcepanem i musem
owocowym